نمایش نمایش

شناسه : 21833961


متاسفانه سودجویی و کلاهبرداری آنقدر برای بعضی ها عادی شده است که از هر فرصتی برای سرکیسه کردن مردم استفاده می کنند و در این بین نهادهای نظارتی نیز بدون هیچ گونه حساسیتی از کنار این تخلفات می گذرند.

به گزارش عصر فرهنگ، قیمت های بدون ضابطه و خارج از عرف اغذیه فروشی ها و رستوران ها مساله ای نیست که بر کسی پوشیده باشد. اما متاسفانه مانند بسیاری دیگر از محصولات هیچ نهاد و سازمانی حاضر نیست مسئولیت یکسان سازی و یا قیمت گذاری معقول بر عرضه خوراک و عرضه خدمات در رستوران، کافی شاپ و سفره خانه ها بر عهده بگیرد.
بد نیست مسئولان برای نمونه نگاهی به فاکتور غیرمنطقی و قیمت های غیر معقول برای عرضه یک وعده افطاری برای دو نفر در یکی از هتل های سنتی یزد بیاندازند. هتلی که علی القاعده علاوه بر اصناف و تعزیرات باید از سوی سازمان میراث فرهنگی نیز بر آن نظارت می شد.

 


شاید قیمت خوراک جوجه و خوراک لقمه در این فاکتور خیلی غیر منطقی نباشد. اما فروش سالادی با قیمت پنج هزار تومان، شربت دو هزار و پانصد تومانی و چای هزار و ششصد تومانی بسیار بی انصافی است.
از سوی دیگر همانطور که در تصویر هم نمایان است با سوءاستفاده از ماه رمضان بابت ظرف کوچک زولبیا و بامیه(که در رمضان گذشته طبق اعلام رسمی اصناف یزد کیلویی یازده هزار تومان قیمت گذاری شد) ده هزار تومان و بابت سرویس ماه رمضان دوازده هزار تومان هزینه دریافت شده است! جالب تر اینکه حدود یازده هزار تومان دیگر هم هزینه بابت حق سرویس در این فاکتور لحاظ شده!
با این ترفند ساده هر فرد برای یک افطاری متوسط در یک هتل سنتی مجبور است 45 هزار تومان هزینه کند بی آنکه کک مسئولین بگزد. بدون اینکه مدیران هتل بابت این منفعت طلبی بی جا، سوءاستفاده از ماه رمضان و دریافت هزینه های مضاعف از مشتریان بازخواست شوند. بی آنکه کسی شرح دهد چرا باید به ازای هر نفر 12 هزار تومان حق سرویس پرداخت شود.
منتظر پاسخ اصناف، تعزیرات و سازمان میراث فرهنگی در خصوص این قیمت های غیرمتعارف و مطالبه مبالغ غیرعقلانی بابت حق سرویس هستیم.

 






فرهنگی فرهنگی

جدیدترین ها جدیدترین ها